cape cod, massachusetts

vacation house, addition, renovation

 


 

Located in a wooded area in south harwich, the existing house needed to be enlarged to provide the client with more space for visitors during the summer season as well as to provide a protected outside space. The introverted existing structure did not take advantage of its secluded location - the new entrance area connects to a new "sun room" structure which opens up towards the sun and woods. To create additional guest rooms, the lower level of the existing house was built-out and given a new entrance. A new wooden spiral stair connects the living area on the entrance level with the new lower level.

 

 

service

concept, design, realization

status

completed

client 

private

location

south harwich, ma

scope

210 sq. m.

date

2004-2005

team

aspasia maheras

construction supervision

fred gutierrez