cape cod, massachusetts

ferienhaus umbau, anbau, holzbau 


Located in a wooded area in south harwich, the existing house needed to be enlarged to provide the client with more space for visitors during the summer season as well as to provide a protected outside space. The introverted existing structure did not take advantage of its secluded location - the new entrance area connects to a new "sun room" structure which opens up towards the sun and woods. To create additional guest rooms, the lower level of the existing house was built-out and given a new entrance. A new wooden spiral stair connects the living area on the entrance level with the new lower level.

 

leistung

konzept, entwurf, realisierung

status

abgeschlossen

auftraggeber 

privat

standort

south harwich, ma

umfang

210 qm

zeitraum

2004-2005

verantw. partner/in

aspasia maheras

bauleitung usa

fred gutierrez